SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

Inkludera ansiktsmask i hudvårdsrutinen för en bättre och vackrare hud

av Victive Beauty den December 19, 2020
Inkludera ansiktsmask i hudvårdsrutinen för en bättre och vackrare hud

Ansiktsmasker fungerar som en effektiv återhämtning för huden och anpassas efter vilken typ av hud man har och vilket resultat man vill uppnå. Det som är gemensamt för ansiktsmasker är ett snabbt resultat och känslan av ren och fräsch hud. Maskerna används som ett komplement till vår dagliga hudvårdsrutin, och bör användas ungefär en till två gånger i veckan för att huden ska må som bäst. Vi har alla olika önskemål när vi väljer ansiktsmask. Det beror helt på vad vi vill att den ska göra. Vissa har fet och glansig hy, andra har torr hy, några har en lite äldre hy som blivit förslappad och andra har en mer synlig problemhy med acne och förstorade porer. Oavsett vad som ska åtgärdas finns det numera alla sorters ansiktsmasker på marknaden.

 

Vilken mask till vilken hud?

En ansiktsmask fungerar på så sätt att den går djupt in i huden och ger näring. Den rengör den, samt återfuktar. De olika maskerna fokuserar sedan på olika saker beroende på vilken man väljer. För en person med fet hy och synliga porer rekommenderas ofta en lermask eller en peel-off mask, eftersom den rengör huden på djupet och drar ut orenheterna. Har man däremot torr hy finns det ansiktsmasker som är extremt återfuktande. Några av dessa är så kallade nattmasker som man sover med och som återfuktar huden på djupet under natten. 

Se ansiktsmasker från VictiveBeauty

Har man äldre hy bör man använda masker med anti-aging-effekt. Det vill säga sådana som reducerar rynkor och fyller ut huden så att den drar ihop sig. En sådan mask fokuserar på att tillföra näring som ökar hudens elasticitet och motverkar ålderstecken. Den gör huden fastare och man får en fräschare look. Många använder ansiktsmask regelbundet för att alltid ha en hy som mår bra. Det rekommenderas att använda en mask cirka en till två gånger i veckan för att undvika risken att torka ut huden. Det kan trots allt bli för mycket av det goda, och då kan huden slå bakut. Man får då inte den effekten man ville uppnå med masken utan snarare den motsatta.

 

Håll huden på topp för resultat livet ut

När vi ger huden det den vill ha bidrar det också till en mer välmående hud som håller sig i gott skick längre. Dessvärre är huden något som åldras i takt med resten av kroppen. Men med hjälp av ansiktsmasker kan man bromsa detta lite och förhindra den icke önskvärda effekten tiden har på vår hud. Det är alltid bättre att börja ta hand om sin hud i tid och motarbeta en trist och tråkig hud. Vänta inte tills det är för sent. Anti-aging produkter rekommenderas exempelvis redan i 25-30 årsåldern eftersom vår produktion av kollagenet i huden minskar efter 30 års ålder.

Beställ ansiktsmask

Tillbaka till toppen