SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

Koreansk hudvård - Sydkoreanernas hemligheter för bästa hudvårdsprodukter

av Victive Beauty den December 26, 2020

koreansk hudvård

Har du någon gång sett en koreansk film, serie eller ett något annat inslag med människor från Sydkorea? Då kanske du har förbluffats över hur de tycks hålla sig evigt unga med evig fräsch hy. Vad använder de egentligen för hudvårdsprodukter i Sydkorea och har deras hemligheter spridit sig även till väst så att vi också kan få ta del av dessa produkter?  

Ett helt annat sätt att tänka 

I en svensk hudvårdskontext har vi våra rutiner som vi följer. Det är ganska få steg, ofta tre stycken till antalet, nämligen tvätta, smörja och använda serum. Men lyfter man blicken och tittar ut över de sydkoreanska metoderna döljer sig många fler steg i hudvårdsprocessen innan huden kan anses vara behandlad.  

För det första ska du börja med så tunn formula som det går om du vill följa den sydkoreanska modellen när det kommer till exempelvis ansiktsmasker. Därefter ökar man successivt mot en tjockare och mer skyddande formula. Men den kanske bästa ingrediensen av allihop är det som händer innan du börjar med själva hudvårdandet. Det är nämligen tradition att inleda med en kopp te innan du smörjer in huden med dina produkter.   

Rutiner är A och O 

Är det någonting som definierar sydkoreanernas syn på hudvård är det rutinerna. Därför är tekoppen innan det är dags obligatorisk och inte förhandlingsbar. I Sydkorea handlar hudvården om att följa ritualer för att huden ska nå så nära perfektion det går. Dels för att se fin ut såklart, men också för att det innebär en slags kvalitetstid med sig själv.   

Inom koreansk skönhetsproduktion kan en behandling ha uppemot tio steg både morgon och kväll. Det gäller att ha stort tålamod. Men när du får se resultatet som visas upp av de sydkoreanska metoderna är det svårt att inte imponeras. Deras hudvårdsprodukter är storslagna och rutinerna är mycket fascinerande. 

Se alla våra produkter inom koreansk hudvård

Tillbaka till toppen