SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

Tänk på detta när du använder dermaroller

av Victive Beauty den June 29, 2022

skinroller eller dermaroller tänk på detta när du använder en

Det kan komma upp en del frågor när man ska börja använda dermaroller och här försöker vi svara på några frågor som vi ofta får.

Kan man använda dermaroller på sommaren?

Ja, det går bra att använda på sommaren. Tänk bara på att inte vara i solen 24 timmar efter du använt dermarollern.


Gör det ont att använda dermaroller?

Du kommer att känna ett lätt pirr när du använder rollern (kom ihåg att du försiktigt rullar nålarna över huden) När du är klar kan ditt ansikte kännas varmt, precis som solbränna. Om du har känslig hud kan du känna dig lätt öm efteråt. Eftersom Micro Needling är icke-invasiv, finns det ingen stilleståndstid. Vi föreslår att du använder Derma Roll på kvällen och applicerar din nattliga hudvårdsrutin (applicera inte smink direkt efter Derma Rolling)

Finns det några bieffekter av att använda dermaroller?

Den vanligaste biverkningen är mindre hudirritation (det kommer att kännas som solbränna för de flesta) Du kan också verka lite rodnad under några dagar. Om du är gravid eller har vissa hudåkommor (som psoriasiseksem) eller har öppna sår/ärr bör du rådfråga din läkare innan Derma Rolling.

Hur ofta ska jag använda min dermaroller?

Detta beror till stor del på din hud, hur känslig den är för behandlingar och om du redan behandlar din hud med andra ingrepp. Efter att ha använt dermarollern för första gången kommer du att få en förståelse för hur din hud reagerar på denna behandling. Vi rekommenderar att du börjar med att använda din dermaroller en gång i veckan och om din hud är redo, öka till två gånger i veckan efter att du har byggt upp din rutin. Vi rekommenderar inte att du använder din Derma Roller dagligen.

Kan jag dela min dermaroller med andra?

Vi rekommenderar dig att inte dela din skinroller med andra utan bara ha den för dig själv. Detta av hygien och hälsoskäl.

Läs mer och beställ en skinroller/dermaroller

Tillbaka till toppen