SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

De första ålderstecknen i ansiktet brukar dyka upp runt 30-årsåldern. Huden får en svagare struktur och är känsligare mot yttre påverkan. Fina linjer och rynkor syns helt plötsligt och blir oftast djupare med tiden. Tre vanliga ställen där fina linjer och rynkor oftast dyker upp först är under ögonen, i pannan och på överläppen. 

Därför får du rynkor och fina märkbara linjer

Forskningen visar att från 25-års ålder minskar kollagennivåerna i huden med ungefär 1% per år. Detta gör att huden blir svagare och mindre spänstig. Resultatet blir således fina linjer och rynkor. En annan viktig faktor är torr hud, som också blir allt vanligare med åldern. Just ålder är även orsaken till att huden minskar produktionen av hyaluronsyra. Den fuktbindande substansen ger cellerna dess ungdomliga och släta look. Produktionsnedgången gör att huden blir lösare och därmed mer mottaglig för djupa rynkor och linjer. Även om ålder är en av de främsta orsakerna till rynkor så finns det även andra faktorer som spelar roll. Rökning, stress, dålig hudvård, fel kost, dåligt vätskeintag och dålig sömn kan orsaka att huden åldras i förväg och att rynkor uppstår.

Så reducerar du rynkor och fina linjer

Hud med en jämnare ton ser yngre ut. Att använda sig av färgade krämer eller pigment kan vara en bra lösning om du vill dölja pigmentfläckar, rynkor och fina linjer. Var dock medveten om att sådana krämer bör appliceras efter att du smörjt in ansiktet med en dagkräm. Smink är överlag en kortsiktig men ändå uppskattad lösning på problemet. Hudvård med anti-aging- effekt har visat sig vara en fungerande behandling som bekämpar åldersrelaterade hudproblem. Krämerna bromsar uppkomsten av rynkor och slätar ut fina linjer. Hudvården innehåller krämer, serum och lotion som anpassar sig efter olika hudtyper. 

Tillbaka till toppen