SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du som konsument (”Du”) gör en beställning via www.dermarollers.se och därtill hörande sidor, (”dermarollers.se”). Avtal ingås mellan dig och Danina Retail AB, organisationsnummer 556863-4884. Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om dermarollers.se finns angivet under “om oss”. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via dermarollers.se.

Avtal och beställning

För att kunna göra ett köp via dermarollers.se måste du acceptera Villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder Du dig att följa Villkoren i sin helhet, samt godkänner att Du tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av personuppgifter och cookies enligt dermarollers.se Integritetspolicy.

Ett avtal om köp ingås först när dermarollers.se bekräftat din beställning och Du mottagit orderbekräftelse från dermarollers.se per e-post. dermarollers.se uppmanar dig att spara denna orderbekräftelse för eventuella kontakter med dermarollers.se kundservice.

Priser och betalning

Vid beställning via dermarollers.se gäller de priser som anges på dermarollers.se. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter, som anges separat.

Leveransvillkor

dermarollers.se använder PostNord som transportpartner för våra leveranser. Normal leveranstid är 1-3 dagar från beställning. dermarollers.se tillämpar spårbar frakt på alla våra produkter.

Ångerrätt/Reklamation

dermarollers.se följer konsumentverket rekommendationer och har en ångerrätt på 14 dagar.

dermarollers.se tillämpar alltid:

 • Spårbar frakt i hela Sverige med spårbar försändelse
 • Kontakta alltid Dermarollers.se innan retur. Du får då en returkod för retur.
 • Kunden ansvarar alltid för egna paket som skickas i retur (Om man inte gör returen genom oss). 
 • Vid utnyttjande av ångerrätt dras returavgiften (39 SEK) från ordersumman när återbetalning sker.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta dermarollers.se så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på dermarollers.se. Reklamationer som görs inom två månader från det att Du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på dermarollers.se.

Om du ångrar ditt köp så står du som kund för returkostnaden. Produkten måste vara oöppnad för att kunna returneras. 

Betalningsalternativ

– Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande  erbjuds genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

– Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

– Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundservice. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Om du har frågor runt våra villkor eller något annat är du välkommen att ta kontakt.

Tillbaka till toppen