SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

Normal hud - kännetecken

En normal hud är varken torr, känslig eller fet. Den kan beskrivas som mer problemfri och känns i de allra flesta fall mjuk och len. Porerna är inte stora och grova som hos den feta hudtypen utan upplevs som små och rena. En normal hud håller sig generellt sett i balans oavsett årstid. Personer med den hudtypen upplever ofta inte några större problem med den, och därför riskerar de att bry sig mindre om sin hud. Även om en normal hud håller sig kry året om, behöver den likt de andra hudtyperna vård, fukt och givetvis ett anpassat UV – skydd. Victive Beauty har valt ut de bästa produkterna för att underhålla och förbättra en normal hud.

Försumma inte din hud

Det finns inget bättre än att ha en hud som är mjuk, len och inte skapar några problem. Dock är det viktigt att vårda huden även om den inte skapar några märkbara problem, som torr eller fet hud gör. För att behålla sin fräscha och spänstiga look behöver normal hud omhändertas på rätt sätt. Då kommer den att behålla sin goda balans en lång tid framöver. Prova dig gärna fram till en behaglig och fungerande daglig hudvårdsrutin eller fråga en specialist om råd.

Behandling av normal hud

Den normala huden behöver likt övriga hudtyper både skydd och fukt. Rätt behandling gör att huden håller sig i sitt goda skick även när åldern ökar. En väl anpassad daglig hudvårdsrutin är värd att investera i. Första steget är att alltid rengöra huden, både morgon och kväll. Med en passande och skonsam produkt avlägsnar du då föroreningar, fett och gamla celler som kan orsaka irritation under natten. Återfukta både ansikte och kropp med ett serum eller en hudvårdsprodukt med exfolieringseffekt. På solsemestern eller under sommarmånaderna är en lotion eller en kräm med UV-skydd ett måste. Glöm inte ansiktsmasken som bör appliceras minst en gång i veckan. Den ska passa den normala hudtypen och ska jämna ut textur och behålla den naturliga lystern.

Tillbaka till toppen