SPÅRBAR FRAKT - SNABB LEVERANS - SÄKER BETALNING
fri frakt, snabb leverans, säker betalning
✅ Tusentals nöjda kunder ✅ Tryggt & Säkert ✅ 24/7 kundservice ✅ Kvalitetssäkrade produkter

 På denna sida samlar vi vanliga frågor och svar på dessa frågor som vi får in till vår kundservice och skönhetsspecialister.

Leverans

Hur mycket kostar frakten?

Vi erbjuder alla våra kunder inom Sverige spårbar frakt. Du betalar endast 19 kronor för frakten till ditt hem.

Hur levereras mina varor?

Dina varor kommer levereras med PostNord varubrev. Det innebär att din försändelse är spårningsbar med ett kollinummer. PostNord levererar normalt hem till dig i brevlådan.

Hur lång tid tar leveransen?

Leveransen tar normalt 1-3 dagar inom Sverige. Inom Europa i övrigt tar det mellan 2-5 dagar.

Hur kan jag spåra mitt paket?

Ladda ner PostNords app till din mobiltelefon. Ditt paket kommer automatiskt registreras i din app.

Jag har skrivit fel adress - hur ändrar jag?

Om du kontaktar oss innan ditt paket har skickats kan vi ändra detta åt dig. Om ditt paket redan har skickats till en felaktig adress så kommer ditt paket komma till ombud där du kan hämta ut detta.

Beställning

Jag vill ändra min beställning - hur gör jag?

Du kan kontakta oss så hjälper vi dig att göra de justeringar som du önskar.

Jag vill lägga till produkter till min beställning - hur gör jag?

Du kan kontakta oss så hjälper vi dig att göra de justeringar som du önskar. Du får då en faktura skickad till din epost för de produkter du lagt till.

Vilka betalsätt har ni?

Vi erbjuder kortbetalning med Visa/MasterCard, American express, Klarna Betala senare, Klarna betala direkt samt delbetalning genom Klarna. Vi kommer även snart erbjuda Swish mobilbetalning

Jag vill göra en retur, hur gör jag?

Kontakta oss för att genomföra en retur.

Hudvårdsfrågor

Vilken produkt passar till min hud?

Beroende på vilken hudtyp eller hudproblem du har kan du bläddra i olika kategorier för vad olika produkter har för påverkan på det problem som du önskar behandla. Du hittar kategorierna i huvudmenyn och kan även läsa vår hudvårdsguide för olika hudproblem.

Varför ska man ha en speciell kräm för ansiktet?

Ansiktet är extra känsligt och också extra utsatt vilket gör att man behöver ha en extra bra och speciellt tillverkad kräm som ser till att du underhåller, återhämtar och skyddar ditt ansikte på bästa möjliga sätt.

Hur kan min hud vara både torr och oljig samtidigt?

Om huden är torr eller fet beror på talgproduktionen i huden och eftersom denna kan variera i olika delar av ansiktet gör det också att huden kan vara olika fet på olika partier i ditt ansikte. Om du har en hud som är både torr och fet/oljig så behöver du ha anpassade produkter för din hudtyp. Se våra produkter för kombination av torr och oljig hud.

Jag har fått rynkor - kan man få bort dessa?

Genom att använda rätt produkter för din hud kan du se till att din hud mår bra och göra att huden håller sig mer elastisk - dvs. mindre risk för rynkor.

Är det bra att sola sig för huden?

Det är inte bra att utsätta sig för starkt direkt solsken då solen torkar ut huden och kan bryta ner friska hudceller. Det finns också andra konsekvenser. Det är bra att undvika direkt solsken och om man måste utsätta sig så bör man ha ett fullgott skydd för huden i både ansikte och på övriga kroppen.

Har du fler frågor? Då är du välkommen att kontakta oss.

Tillbaka till toppen